top of page

A RoomRaiser árazórendszere mostantól integrálva működik a Previo Hotel PMS-szel!

Frissítve: 2023. júl. 2.


Previo PMS

Ismerje meg milyen előnyökkel jár a felhőalapú szállodai management rendszerek, valamint a PMS és RMS egyidejű használata!


Az utóbbi években a kis és közepes vállalkozások körében egyre népszerűbbé váltak a felhőalapú informatikai szolgáltatások, és ez alól a vendéglátóipar sem kivétel. Sok kis és közepes méretű szálloda választ a hagyományos, helyben telepített rendszerek helyett felhőalapú Hotel PMS (Property Management System) rendszert, amelyek használata számos előnnyel jár. Tekintsük át a modern szállodai menedzsment rendszerek legfontosabb előnyeit!Felhőalapú Hotel PMS = mobilitás


A hagyomány/helyszíni PMS rendszerek a szálloda saját hálózatán vagy bizonyos számítógépein futnak, így a felhasználók csak akkor kezelhetik a foglalásokat, frissíthetik a szobák elérhetőségét, és végezhetnek bármilyen más alapvető feladatot, amikor a szálláshelyen tartózkodnak.


A felhőalapú PMS-rendszerek ezzel szemben lehetővé teszik a szállodai személyzet számára, hogy bárhonnan hozzáférjenek a rendszerhez, amennyiben rendelkeznek internetkapcsolattal.Egyszerűbb integrálhatóság


Ha egy szálloda például RMS-t (bevételkezelő rendszert) használ, az a szobaárak foglaltság és kereslet függvényében történő automatikus, azonnali frissítése érdekében összekapcsolható a PMS-el. Ez az integráció segíthet más folyamatok, például a számlázás és a könyvelés racionalizálásában is, mivel a szálloda pénzügyi nyilvántartásai is automatikusan frissíthetővé válnak.

Egy nyílt, távolról elérhető, és más szolgáltatásokkal jól integrálható rendszer a szálloda technológiai megoldásainak testreszabásában is jóval több lehetőséget és nagyobb rugalmasságot biztosít.


Amint arról fentebb írtunk, a RoomRaiser automata RMS szolgáltatása mostantól integrálva működik a Previo PMS-szel, így minden Previo felhasználó szálloda élvezheti (és hasznosíthatja) a tökéletesen működő modern PMS és RMS megoldások nyújtotta előnyöket. Amennyiben még nem használ felhőalapú PMS-t, vagy váltani szeretne, kérjen demo hozzáférést a Previohoz ezen a linken!


Previo PMS


A Revenue Management rendszerek előnyei szállodák számára


Felhőalapú RMS szoftverünket arra terveztük, hogy az árak és bevételek optimalizálásában nyújtson segítséget kis és közepes méretű szállodák számára. Felhasználóink számos tényező - többek között a foglaltság, kereslet, piaci trendek - alapján határozhatják meg szobáik optimális árát. A rendszer által biztosított árazásnak köszönhetően a szállodák a legmegfelelőbb áron és időben adják el szobáikat, ami nemcsak bevételeiket növeli, de közben értékes munkaórákat is megtakarít számukra.


Szoftverünk és egy felhőalapú PMS együttes használatával a szállodák számos bevételkezelési feladatot automatizálhatnak, mint például:

  • az árak beállítását,


  • a szobakészlet kezelését


  • a kereslet előrejelzését.


Mindezek nem csak emberi munkaórákat takarít meg, hanem segít csökkenteni a hibázás kockázatát, és biztosítja, hogy a szálloda mindig az optimális áron értékesítse szobáit.Dinamikus árazás


A felhőalapú PMS-re és bevételkezelő rendszerre való áttérés egyéb jelentős előnyei közül feltétlen meg kell említeni a következőket:


  • informatikai fejlesztésekkel és üzemeltetéssel járó költségek csökkenése: a drága hardver- és szoftvertelepítések szükségtelenné válnak. Az egyedi igényektől eltekintve, a rendszerrel kapcsolatos frissítések zöme ingyenesen és automatikusan elérhetővé válik.


  • skálázhatóság: a felhőalapú rendszerek könnyen alkalmazkodnak a növekvő vállalkozáshoz anélkül, hogy jelentős infrastrukturális változtatásokra lenne szükség.


  • tanulás és fejlődés: egy új PMS rendszerre való átállással a szálloda szakemberei mélyebb, átfogóbb ismereteket szerezhetnek a piacon elérhető informatikai megoldásokról, illetve az újonnan bevezetett rendszerekről. A PMS-váltás (nagyjából öt évente) segíthet naprakésznek maradni a legújabb technikákban, trendekben, ami azon keresztül, hogy felhasználóik nyitottabbak és frissebbek maradhatnak, megalapozottabb döntéseket, és jobb szolgáltatásokat eredményez. Egy megkövesedett rendszer használatával ezzel szemben az egész folyamat rutinszerűvé válhat, kizárva az innovációt.Új Hotel PMS és RMS egyidejű bevezetése


A felhőalapú Hotel PMS és az RMS egyidejű bevezetésével a szállodák kihasználhatják a legmodernebb technika előnyeit, és a két rendszer zökkenőmentes kommunikációja is könnyebben megvalósítható. Emellett a rendszerek párhuzamos bevezetése segíthet a műveletek racionalizálásában és a költségek csökkentésében, miközben a szobaárak és a kihasználtság kereslet alapján történő automatikus frissítése jelentősen csökkenti a manuális beavatkozások szükségességét, így emberi erőforrásokat takarít meg.


A két rendszer bevezetésének egyidejűsége nagyobb rugalmasságot és több testreszabási lehetőséget is biztosíthat. A felhőalapú rendszerek nyitottsága, integrálhatósága nagyobb szabadságot jelent a felhasználóknak abban is, hogy a számukra leginkább megfelelő rendszereket választhassák ki, és biztosítja, hogy azok mind hatékonyan kommunikáljanak egymással. Mindezek segítenek a szállodáknak a változó piaci feltételekhez és az ügyfelek igényeihez alkalmazkodni, valamint abban, hogy technológiai megoldásaik a jövőállóak legyenek.
Összegzés


Összefoglalva, a kis és közepes méretű szállodák számára a felhőalapú PMS és RMS használatának számos előnye van:


  • Nagyobb rugalmasságot, hozzáférhetőséget és más technológiákkal való integrációt kínálnak, ami segíthet a folyamatok racionalizálásában és a bevételek növelésében.


  • A felhőalapú PMS-re és RMS-re való áttéréssel az informatikai költségeik is csökkenthetők, és technológiai rendszerek is mélyebben megismerhetők. Érdemes tehát az átállást azon szállodáknak megfontolni, amelyek racionalizálni szeretnék működésüket és optimalizálni bevételeiket.


  • Egy olyan átfogó informatikai megoldás választásával, amely felhőalapú PMS-t és RMS-t is tartalmaz, a szállodák hasznosítatják a legújabb technológiákat, és lépést tarthatnak (vagy lépéselőnybe kerülhetnek) az egyre növekvő piaci versenyben.


A Previo és Roomraiser rendszerek egyidejű használata az Ön szálláshelye számára is nagyszerű kombináció az összes felsorolt előny megszerzéséhez!
RoomRaiser revenue management rendszer
98 megtekintés

Comments


bottom of page