top of page

Rólunk

Szállodai szakemberek vagyunk, sokéves tapasztalattal. Munkáink során sokszor láttuk, hogy a szobák árazásakor a kis- és közepes méretű szállodáknak milyen nehézségekkel kell szembenézniük. Ezen a területen nehezen hozzáférhetőek a személyre szabott megoldások, a szállodák pedig a rossz árképzési gyakorlatok miatt gyakran komoly bevételektől esnek el.

 

Fejlesztőkkel és üzleti tanácsadókkal kibővült csapatunkkal kifejezetten a kis- és közepes méretű szállodák számára szóló, elérhető megoldásokat hoztunk létre.

Buzás Dávid RoomRaiser
Lenky Tamás RoomRaiser

Buzás Dávid

Ügyvezető

10 év szállodai értékesítési és revenue management munkáim után, közel ugyanennyi időt töltöttem el informatikai és startup projektek vezetésével és működtetésével. Az elmúlt években visszataláltam a szállodai revenue management területére, így már teljes időmben RMS stratégiák és rendszerek kutatásával és fejlesztésével foglalkozom.

Lenky Tamás

Szakmai vezető

25 év iparági tapasztalattal rendelkezem, amely során a szállodai értékesítés minden területén sikerült gyakorlatot szereznem. Az elmúlt 15 évben egy fővárosi szálloda vezetőjeként számos digitális szállodai megoldást, köztük jó néhány revenue management szoftvert teszteltem és vezettem be a napi munkafolyamatokba.

bottom of page